Sivu 1/1

Slotit

Lähetetty: To Marras 10, 2016 11:27
Kirjoittaja Aki Pakka
Vincen terveiset sloteista.

For those of you who are not regulars at the IPSC Global Village, slots for the 2017 Handgun World Shoot in France and the 2017 Rifle World Shoot in Russia are currently being calculated. I expect they will be released to the respective match organisers by the end of November. The sad news is that, due to us having more regions, and regions having more members, I predict that many regions will get fewer slots than they did for the Handgun World Shoot held in Florida in 2014.

Floridaan saatiin 36 + 2

Re: Slotit

Lähetetty: Pe Joulu 09, 2016 14:41
Kirjoittaja Taisto Takkumaki
9.12.2016 Myönnetyjen slotien määrä 38

Re: Slotit

Lähetetty: Pe Joulu 09, 2016 14:44
Kirjoittaja Mikael Ekberg
Ja hinta 500e/nenä...

Re: Slotit

Lähetetty: Pe Joulu 09, 2016 17:52
Kirjoittaja Aki Pakka
Edelliseen WS kisamaksu oli 500USD

Re: Slotit

Lähetetty: Pe Joulu 09, 2016 19:58
Kirjoittaja Jukka Koskinen
Harmi kun ei taidot riitä tuomariksi KV-karkeloihin. Rahallinen motivaatio alkaa jo pikkuhiljaa olla edes vähän suhteessa työn määrään... ;)

No, harrastus maksaa, mikäli kisapaikka irtoaa. Toivottavasti ainakin SAL:n tuet maajoukkueampujille kasvaa suhteessa kisamaksuihin...

Re: Slotit

Lähetetty: La Joulu 10, 2016 09:01
Kirjoittaja Mikael Ekberg
Hovissa muuttuu...
Eli slotimäärissä jotain häikkää, lähiaikoina tulee uutta Infoa.

Re: Slotit

Lähetetty: La Joulu 10, 2016 19:42
Kirjoittaja Aki Pakka
Jahas. Nyt meni jännäksi

Re: Slotit

Lähetetty: La Joulu 10, 2016 21:46
Kirjoittaja Taisto Takkumaki
Mikael Ekberg kirjoitti:Hovissa muuttuu...
Eli slotimäärissä jotain häikkää, lähiaikoina tulee uutta Infoa.
Vähän ihmettelinkin miten niitä tuli enempi kuin Floridaan, vaikka regioneja on nyt enempi.

Re: Slotit

Lähetetty: Ke Joulu 14, 2016 19:01
Kirjoittaja Jukka Koskinen
Mitähän tälle asialle mahtaa kuulua?
Vince globalissa kertoilee jo saaneensa 20 regionilta lisäslotien pyyntöjä...

Re: Slotit

Lähetetty: Pe Joulu 16, 2016 20:50
Kirjoittaja Aki Pakka
Sloteja 38

Re: Slotit

Lähetetty: La Joulu 17, 2016 11:42
Kirjoittaja Tapio Sokura
Jukka Koskinen kirjoitti:Harmi kun ei taidot riitä tuomariksi KV-karkeloihin. Rahallinen motivaatio alkaa jo pikkuhiljaa olla edes vähän suhteessa työn määrään... ;)
Ei kannata liian itsekriittinen olla tuomarointitaidoista, kyllä sitä kisoissa sattuu ja tapahtuu isompia ja pienempiä kömmähdyksiä ihan MM-tasollakin toimitsijoinnissa. Tärkeämpää minusta on, että tietää mitä tietää ja erityisesti tietää mitä ei tiedä, niin voi sitten kysyä muilta. NROI-toimitsija on kuitenkin lähtökohtaisesti aina "kakkosena" avustavassa roolissa stagella level IV ja V kisoissa, eli apua löytyy samalta stagelta. Englannin kielen taitoa olisi kyllä syytä olla vähän enemmän kuin kaksi sanaa. Ikävä kyllä IROA-tuomareitakin on, jotka eivät käytännössä englantia osaa.

NROI-väreissä kisoihin, myös isoihin, otetaan porukkaa. Valinnat kisojen toimitsijakaartiin tehdään sen verran viime tingassa välillä, että jos haluaa varmistaa paikalle pääsynsä, niin sitten voi joutua varaamaan/ostamaan varsinaisen kisaslotinkin. NROI:na jos haluaa kisaan niin kannattaa aktiivisesti seurata miten kisajärjestelyt etenee, koska NROI-rekryyn ei ole "standardoitua" tapaa, kukin kisajärjestäjä tekee sen miten haluaa. Kisajärjestäjä on kuitenkin se taho, mikä NROI-valinnat tekee, eli se on se suunta mihin olla yhteydessä.

Se kannattaa myös huomioida jos toimitsijahommiin lähtee, että nykyään isoissa kisoissa käytettävässä puolipäiväformaatissa toimitsijat pääsääntöisesti ovat hommissa koko päivän. Eli pääkisaviikko voi mennä rytmillä viideltä ylös, radalla auringonnoususta laskuun (esim. klo 7-19), illallista jos ehtii ja nukkumaan. Toistetaan ~6 kertaa putkeen. Jos tuuri käy, niin yksi noista päivistä voi mahdollisesti olla myös toimitsijalla vapaapäivä.

Esikisojen järjestelytapoja on suunnilleen yhtä monta kuin tekijöitäkin. Jos haluaa esikisan ampua, niin kannattaa myös varautua siihen että irtoaikaa ei välttämättä juuri ole. Joko olet ampumassa tai toimitsijoimassa muita esikisaa ampuvia. Eniten luppoaikaa on tyypillisesti ennen esikisan alkua, kun arvuutellaan että rakentaisikohan Joku Muu tuonkin stagen yms.

Re: Slotit

Lähetetty: La Joulu 17, 2016 23:18
Kirjoittaja Timo Konttinen
Itse aloitin tuomariurani olemalla kirjurina yhdellä stagella vuoden 2013 Extreme Openissa Tsekeissä. Siinä oli hyvä opetella tuomaritoimintaa seuraamalla IROA-tuomarin touhuja...
Opettavainen kokemus kaikin puolin ja vieläpä positiivisessa mielessä :mrgreen:
ps. laskin, että kävelin sitä 30 m:n stagea kisaviikon aikana edestakaisin noin 36 km, joten tuomaroinnissa kannattaa olla mukavat kengät mukana :)

Re: Slotit

Lähetetty: Su Joulu 18, 2016 11:11
Kirjoittaja Taisto Takkumaki
Timo Konttinen kirjoitti:ps. laskin, että kävelin sitä 30 m:n stagea kisaviikon aikana edestakaisin noin 36 km, joten tuomaroinnissa kannattaa olla mukavat kengät mukana :)
Kivääri EM:ssä yksi taulutuomari veti päivässä maratoonin verran eli 40km. ;) 200m juoksua per ampuja.