WinMSS masterissa nyt RO-status

Tämä alue on tarkoitettu käyttäjien ilmoituksia varten.

Valvoja: Mode_yle

Tapio Sokura
Viestit: 173
Liittynyt: Su Huhti 29, 2007 02:06

WinMSS masterissa nyt RO-status

Viesti Kirjoittaja Tapio Sokura » Su Touko 01, 2016 21:13

WinMSS-masteriin on tänään lisätty mukaan NROI RO-statuskenttä. Status löytyy WinMSS:ssä membership -> administration -> address line 2. Jos kentässä ei näy mitään, ei statusta ole, muut vaihtoehdot on RO, CRO ja RM. Ilmoitelkaa jos tuntuu siltä, että jotain olisi tämän myötä hajonnut. WinMSS:n import tuntuu nykyään ainakin joissain tapauksissa antavan tyhjän import-raportin, mutta import kuitenkin menee läpi.

Huomaa, että masteria importatessa WinMSS ei päivitä tietokannassa jo ennestään olevien henkilöiden tietoja, eli onnistunut importti pitää tehdä tyhjään kantaan. Kannan saa tyhjennettyä esimerkiksi poistamalla tai nimeämällä winmss:n asennushakemistossa tai sen alla data-nimisessä hakemistossa olevan winmss.mdb tiedoston joksikin muuksi ja ajamalla winmss:n asennusohjelman uudestaan. Uudelleenasennuksessa tilalle kopioituu tyhjä kanta. Poistamalla winmss.mdb menee sitten kaikki muukin winmss:ssä oleva tieto bittitaivaaseen, siis kilpailut, osallistujat, tulokset, jne.

Uutta L2 tai isompaa kisaa tehdessä WinMSS:llä on aina suositeltavaa aloittaa tyhjästä kannasta, johon tuodaan ensimmäiseksi ajantasainen master osoitteesta http://tarha.ipscfin.org/ ja sen jälkeen aletaan rakentamaan itse kisaa. Jos käyttää SSI:n winmss-exporttia, niin kannattaa silloinkin aloittaa tyhjästä kannasta, mutta mahdollisesti jättää master importtaamasta ja korjailla TA-numerot kohdalleen käsin, jotta ranking-päivitys tulosten perusteella onnistuu.