WSWG 2009 kilpailu ja lausunto

Tiedotuskanava ajankohtaisille sekä yleisille asioille.
Pekka Karras
Viestit: 496
Liittynyt: Ke Maalis 16, 2005 10:33

WSWG 2009 kilpailu ja lausunto

Viesti Kirjoittaja Pekka Karras » To Kesä 04, 2009 10:42

Helsingissä 04-05.04 2009 pidettiin WSWG2009 pistooli level II, IPSC kilpailu.

Kilpailun jälkeen ilmeni, että lauantaina 04.04 olivat muutamat kilpailijat poistuneet kilpailupaikalta saaden mukaansa tulosteet (verify) kilpailusuorituksistaan ja jotka he olivat hyväksyneet, sääntökohta 9.8.1.

Lauantain ja sunnuntain välisenä aikana oli tulosohjelma ns. kaatunut. Kilpailutuloksia uudestaan ohjelmaan syötettäessä syntyi virhe ja joka vääristi tuloksen erään kilpailijan osalta vaikuttamatta kuitenkaan loppusijoituksiin. Kilpailun kohdalla voidaan todeta, että IPSC -sääntöä ei oltu noudatettu, 9.8.4. Sinänsä säännöissä ei ole mainintaa ohjelman ns. kaatumisesta, mutta yleinen huolellisuusvelvoite olisi edellyttänyt aikaisemmin tulostettujen ja hyväksyttyjen tulosten tarkastamista uudelleen syöttämisen jälkeen.

NROI -toimikunta hyväksyy kilpailun luokituksen, level II, mutta antaa huomautuksen menettelystä tulosten tallentamisen osalta. Vastaisuudessa huolimattomuus tai sääntöjen noudattamattomuus johtaa luokituksen hylkäämiseen.

Kilpailijan osalta kilpailutulos jää voimaan, mutta ns. ranking -luokitukseen tulee tehdä todellista kilpailusuoritustulosta vastaava tulos. Ranking -luokitus on suomalainen, epävirallinen lista ja jonka merkitys on pääsääntöisesti maajoukkue valinnoissa käytettävä listaus.

Tampereella 02.05.2009
NROI toimikunta Suomi