Production Division aseista

Tiedotuskanava ajankohtaisille sekä yleisille asioille.
Tommi Forsell

Production Division aseista

Viesti Kirjoittaja Tommi Forsell » Pe Heinä 29, 2005 11:03

Parin aseen kohtalosta PD:ssä on ollut keskustelua ja nyt on linjanvetoja tehty.

G17pro/G19pro. Nämä kummat aseet joita ei löydy PD aselistalta. Periaatteessa kumpikin ase on listalla olevien perusmallien lisävarusteltuja versiota. Kummankin aseen optiot ovat Glockin tehtaan itsensä valmistamia/asentamia. (tähtäinten valmistajaa en tiedä mutta ne ovat PD lailliset anyway). Lisäksi kummankin aseen extrapitkä piippu on Glockin oma lisävaruste. MUTTA G17Proon piipunmitta muutamassa tehdyssä mittauksessa on ylittänyt 127mm. Ja kun työntömitan lukema asetarkastuksessa ylittää piippua mitattaessa 127mm, voitte ampujana kuulla ne kauhistuttavat sanat, Welcome to the open division. Nyt jos joku haluaa ampua G17proolla kilpaa PD:ssä, niin piippua ei saa katkaista, kun tehdas. Mutta siihen saa vaihtaa tavallisen G17 piipun. Silloin ase on taas PD sääntöjen mukainen. Niin, ja tietty, se laukaiusun pitää ylittää 2,27kg.


Tanfoglio Stock Custom.

Vince Pintolta ja Tanfoglion tehtaalta kysyttyjä asioita:

Lippaanavapautin nastan kääntö toiselle puolelle. Ok. (ase on tehty siten että salvan voi kääntää ympäri ilman mitään koneistusta)
Kuitujyvä. Ok. Tehtaan ilmoittama optio aseeseen.
Extra leveät varmistimet. Ok. Tehtaan ilmoittama optio aseeseen.

DVC
Tommi

Tommi Forsell

Viesti Kirjoittaja Tommi Forsell » Ma Heinä 30, 2007 12:07

Aiheeseen palaten, G17 pro löytyy nyt aselistalta. Eli vaikka piippu olisi jokusen millinosan liian pitkä, se ase on silti PD-kelpoinen. Tätä samaa ylipitkää piippua löytyy myös muista aseista, esim omasta Beretasta ja sekin on PD-listalla hyväksyttyjen osiossa.Tommi

Tommi Forsell

Viesti Kirjoittaja Tommi Forsell » Ti Huhti 08, 2008 05:40

Mittausten perusteella ei löytynyt PD-hyväksyttävällä piipunmitalla olevia G17Pro-malleja joten ase on poistettu pd-aseistalta.


Tommi

Vastaa Viestiin