Suomen ensimmäinen pistoolipääratatuomarikurssi

Tiedotuskanava ajankohtaisille sekä yleisille asioille.
Post Reply
Max Käär
Posts: 203
Joined: Thu May 05, 2011 06:14
Location: Vantaa

Suomen ensimmäinen pistoolipääratatuomarikurssi

Post by Max Käär »

https://www.ampumaurheiluliitto.fi/2019 ... arikurssi/

Viime viikonloppuna järjestettiin Espoon Keilaniemessä Suomen ensimmäinen pistoolipääratatuomarikurssi (NROI Level II Handgun Seminar). Kurssin kouluttajana toimivat IROA CRO Riku Kalinen sekä IROA RO Petteri Aro ja järjestettiin kansainvälisen IROA Level II Handgun Seminar materiaalin pohjalta.

Kurssin suorittaminen on vaatimuksena NROI CRO -arvoon, muiden NROI:n määrittelemien vaatimusten ohella. Kurssille oli selkeästi tilausta siihen osallistuessa 15 henkilöä ja osallistujien sekä kouluttajien tasoa kuvasti sitä, että kaikki 15 suorittivat kurssin hyväksytysti.

Kurssin sisältö painottuu paljolti stagesuunnitteluun ja kilpailun menestykkään läpiviennin varmistaviin toimenpiteisiin, sekä käytännön esimerkkien kautta esille nousseisiin hankaliin sääntötulkintoihin. Tämän kurssin myötä uskomme saavamme hienon lisän jo olemassa olevaan laadukkaaseen NROI tuomareiden joukkoon ja näkevämme enemmän koulutettuja ja kokemuksen omaavia pääratatuomareita kilpailujen CRO-tehtäviin.

NROI:lla on tavoitteena jatkaa pääratatuomarikurssien järjestämistä myös jatkossa ja tämä tavoite vahvistui entisestään ensimmäisesti kurssista saatujen kokemusten pohjalta.

Onnittelut kurssin hienosti läpäisseille sekä kouluttajille Riku ja Petteri. Erikoiskiitos SAL:n liittohallituksen jäsenelle Jaakko Hyvätille, joka järjesti ensiluokkaiset puitteet kurssia varten.
Post Reply