KouMAS Turvallisen ampujan kurssi 27.3.2021 Kouvolassa

Tämä alue on tarkoitettu käyttäjien ilmoituksia varten.

Moderator: Mode_yle

Post Reply
Timo Jetsonen
Posts: 90
Joined: Sat Nov 10, 2012 21:56
Location: Kouvola

KouMAS Turvallisen ampujan kurssi 27.3.2021 Kouvolassa

Post by Timo Jetsonen »

Kouvolan Metsästys- ja Ampumaseura (KouMAS) järjestää Practical-ammunnan Turvallisen ampujan kurssin 27.3.2021 Kouvolassa.

Kurssille mahtuu enintään 20 osallistujaa.

Kurssi alkaa teoriapäivällä ja teoriakokeella. Käytännön ampumaharjoitukset aloitetaan huhtikuun puolella ja ampumakoe pidetään 25.4.2021. Teoriakoe tulee suorittaa hyväksytysti ennen ampumaharjoitusten aloittamista.

Kurssilla tarvittavat välineet:

Lajiin soveltuva pistooli ja vähintään kolme (3) lipasta, sekä lajiin soveltuva vyö jossa lipastaskut ja kotelo. Mikäli tarvitset lainavälineitä, niin mainitse tämä ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssin hinta on 100e ja se sisältää materiaalin, teoriaopetuksen, teoriakokeen, mahdolliset lainavälineet ja ampumakokeen vastaanoton. KouMAS:n jäsenille kurssi on veloitukseton. Kurssilla tarvittavat patruunat osallistuja maksaa erikseen. Maksuohjeet saat sähköpostilla kun olet ilmoittautunut ja sinut on hyväksytty kurssille.

Kurssille osallistuvien tulee olla Suomen kansalaisia ja taustaltaan nuhteettomia. Kurssille osallistujan tulee myös pyydettäessä esittää kurssin johtajalle suppea turvallisuusselvitys itsestään ampumaharrastuksen turvallisuuteen liittyvien erityispiirteiden vuoksi.

Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostitse:

puheenjohtaja@koumas.fi

Tarvittavat tiedot:

Etunimi ja sukunimi

Puhelinnumero

Sähköposti

Syntymäaika:(pp.kk.vvvv)

Seura johon kuuluu tai johon aikoo liittyä

Tarvittavat lainavälineet
EagleOwl
Mestari
Post Reply