Practical-keskustelupalstan säännöt

Usein esitetyt kysymykset
Locked
Ylläpitäjä1
Site Admin
Posts: 9
Joined: Mon Mar 14, 2005 17:49

Practical-keskustelupalstan säännöt

Post by Ylläpitäjä1 »

Rekisteröintisopimus

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Käyttäjien tulee rekisteröityä OMALLA NIMELLÄÄN.
Kohta "ID-numero" on myös pakollinen!

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.

Palstan Säännöt

1. Palstan aiheena on ampumaurheilu, lähinnä practical-ammunta ja siihen suoranaisesti liittyvät aiheet.
2. Palstalle ei kirjoiteta luokkaavaa, vihamielistä, epämoraalista, tekijänoikeuksia loukkavaa tai muuta lainvastaista materiaalia.
3. Keskustelu on sallittua, väittely, riitely, trollaaminen, henkilöön kohdistuvat hyökkäykset, riidanhaastaminen ja provosoivat kirjoitukset eivät ole!
4. Politiikkaan ( järjestö-, puolue- yms. ) liittyvää keskustelua ei sallita.
5. Moderaattorit poistavat sääntöjen vastaiset kirjoitukset.
Julkaisuvapaus

Sananvapaus ei ole sama asia kuin julkaisuvapaus. Lehdistöllä on julkaisuvapaus, mikä tarkoittaa sitä, että lehden toimituksella tai omistajalla on oikeus valita, mitä sisältöä lehteen painetaan. Esimerkiksi sanomalehtien mielipidepalstan sensuuri ei riko sananvapautta, vaan tässä yhteydessä sananvapaus tarkoittaa sitä, että jokaisella on oikeus tehdä oma media, jossa julkituo oman mielipiteensä, ja käyttää niitä muita medioita, jotka siihen vapaaehtoisesti suostuvat, tai viestiä medioita käyttämättä.

Sananvapauteen ei kuulu oikeus saada muilta apua sanomansa levittämiseen, vaan oikeus levittää sanomaansa ilman, että muut sitä pakkokeinoin estävät.
Locked